Om os

> Obliviate eSport er en organisation stiftet og startet i sommeren 2020, og har med formål at opnå store fremtidsplaner for esports verdenen. Det vil altså sige! Sidder du med en drøm om, at opleve resultater inden for esport - med et godt hold, nogle fede teammates og et admin team som vil gøre alt hvad vi kan for, at få dig til tops. Så skal du "HELT KLART" være en del af det her.


Obliviate eSport har siden sin opstart åbnet op for 3 afdelinger under oganisationen:
- Obliviate Main Core
- Obliviate Potential Core
- Obliviate FreeLance Core


Obliviate "Main Core" består af de hold hvor vi hos Obliviate har vores fokusområde omkring, og derved arbejder hårdt efter at nå toppen. I modsætning til de andre 2 cores som er mere selvstændige, er dette kontraktspillere under obliviate. Under vores "Main Core" finder du de 4 hold: Obliviate Main, Obliviate Elite, Obliviate Talent og Obliviate Female. Disse 4 hold udgør altså Eliten og kæmper kampene i top ligaerne.


Obliviate "Potential Core og Freelance Core" er som nævnt over en smugle mere selvstændige. "Potential Core" ligger ligeså under et stort fokus og har med hovedmål at hjælpe de spillere som ligger klar lige under topniveau, til at nå deres ønskede mål. Vi sætter derfor stort ansvar og tillid i disse spillere som hver dag kæmper for at nå toppen og Elite coren. Dette er også her vores Academy hold spiller og arbejder efter toppen.


Obliviate "Freelance core" er derimod en nystartet core vi hos Obliviate har valgt at have fokus på. Denne core giver spillere udefra muligheden for, at komme ind under vingen hos os og tage ved lære af de bedste. De kører altså totalt selvstændige men har muligheden for at benytte sig af de fordele og coaches under obliviate hvis de har brug for det.


Ønsker du at se de forskellige hold skal du helt klart klikke forbi "HOLD" og se de spillere som spiller hos os. Ellers hvis du selv ønsker at blive spiller hos Obliviate beder vi dig udfylde formularen under "KONTAKT". Vi vil altid være super glade for at snakke med nye stjerner på den danske scene og se hvad vi kan gøre for dig/jer. Du kan også sende en mail til:
holm@obliviate.dk eller add discord: Holm#9141 og sende en ansøgning.

Powered by Froala Editor